LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Haliç Incubation Center Girişimcilik Ekosistemine Merhaba Dedi

03.08.2022

Haliç Üniversitesi HI Center (İncubation Center- Kuluçka Merkezi), yeni kampüsümüzde düzenlenen açılış töreni ile faaliyete geçti. Üniversite ile iş dünyası arasında köprü görevi görmeyi ve ülke ekonomisi ile girişimcilik ekosistemine katkı sağlamayı hedefleyen HI Center’ın açılışında; akademi ve iş dünyasından önemli isimler bir araya geldi.

Haliç HI Center’ın rektörlük binası 3. katındaki yeni merkez ofisinde düzenlenen törenin açılış konuşmasını, Rektörümüz Prof. Dr. Zafer Utlu ve Haliç TTO Müdürü Hatice Tuğsavul gerçekleştirdi. Sayın Utlu ve Tuğsavul, Kuluçka Merkezi’nin gelecek vizyonuna dair yaptıkları konuşmalarda; HI Center’ın teknoloji ve girişimcilik ekosisteminde sektörel paydaşları bir araya getirmek, istihdam sağlamak ve ulusal ekonominin girişimcilik ayağını güçlendirmek için, üniversiteler ile girişimcilik dünyası arasında önemli bir güven noktası olacağını söylediler.

Açılış konuşmalarının ardından düzenlenen kokteyl sonrası davetliler, HI Center’ın teras katına çıkarak hatıra fotoğrafı çektirdi.