LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

İşletme Fakültesi "Teknolojik Okuryazarlık ve İnternet Yönetişimi" Başlıklı Seminer Gerçekleştirdi

18.04.2022

İşletme Fakültesi tarafından İnternet Yönetişimi ve Dijital Medya Uzmanı Su Sonia Herring ile Haliç Teknoloji Transfer Ofisi'nden Proje Eğitim Koordinatörü Uzm. Cansu Coşan'ın konuk olduğu "Teknolojik Okuryazarlık ve İnternet Yönetişimi" etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte dijital vatandaşlık ve internet yönetişimi kavramları tüm boyutlarıyla ele alınmış, konuklarımızın dijital vatandaşlık üzerinden geliştirmekte oldukları proje aracılığıyla uygulamada nelerin hedeflendiği örneklenmiştir. Son derece keyifli bir ortamda gerçekleşen etkinliğe katılım gösteren değerli konuklarımıza, etkinliğin moderasyonundaki desteğinden ötürü Dr. Öğr. Üyesi Dilhan Apak hocamıza ve Haliç Teknoloji Transfer Ofisi'ne teşekkür ederiz.